Pompă de căldură geotermalăPompele de căldură sunt soluția viitorului, personal asa o consider.

Achiziția și investiția

Chiar dacă în etapa de achiziție vorbim despre o investiție diferită fata de o altă soluție tradițională, pompele de căldură sunt echipamente pe care le alegem pentru un viitor foarte îndelungat.


Amortizarea lor este un element cheie, de care trebuie sa ținem cont fără doar și poate, si de asta este foarte evident, ca amortizarea o vom putea accelera, acordând atenție celorlalte elemente din acest ecosistem (construcții de calitate, termosistem de bună calitate, eliminarea punților termice, tâmplărie bună etc...). În fapt aceste detalii sunt importante în orice construcție indiferent de tipologia de încalzire.

Diferențele între o pompă de căldură și o centrala pe gaz


Diferența este ca la o pompă de căldură ii putem ajusta performanta dacă vom tine cont de cele de mai sus, iar la sistemele tradiționale, aceste lipsuri vor fi un x% prin factura de sfârșit de luna. O gândire sustenabila trebuie sa pună în lumina viitorul, și simplificarea costurilor pe viitor.


Camera tehnica
Pompa de căldură nibe

Am pus sub o structura ,,verticală" aceste aspecte în articolul de aici https://bit.ly/3jlEnt4 Și dacă sunt necesare detalii puteți lasă comentarii și la articol

43 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate